منتديات عسل غزلان

بص يا عمنا انت هتسجل هتبقى صحبى و حبيبى و كفائة مش هتسجل هعصرك و أجيب منك أعضاء كتاكيت دوس على التسجيل تحت و اوعى تنسى لما تسجل تروح لأيميل الاشتراك اللى انت كتبته علشان تفعل اشتراكك وتشارك معانا انما بقى لو كنت مشترك معانا فعلاً يبقى دوس على دخول و اتمنالك الاستمتاع بالمنتدى ...

<<<<<<<<<<<<<<
منتديات عسل غزلان

بص يا عمنا انت هتسجل هتبقى صحبى و حبيبى و كفائة مش هتسجل هعصرك و أجيب منك أعضاء كتاكيت دوس على التسجيل تحت و اوعى تنسى لما تسجل تروح لأيميل الاشتراك اللى انت كتبته علشان تفعل اشتراكك وتشارك معانا انما بقى لو كنت مشترك معانا فعلاً يبقى دوس على دخول و اتمنالك الاستمتاع بالمنتدى ...

<<<<<<<<<<<<<<
منتديات عسل غزلان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات عسل غزلان


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اصابع مسخن بالخبز العربي

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ZOoOZ
مراقبة
مراقبة
ZOoOZ


انثى
عدد الرسائل : 1323
تاريخ الميلاد : 22/05/1994
العمر : 29
رقم العضوية : 11
نشاط العضو : اصابع مسخن بالخبز العربي 111010
علم بلد : اصابع مسخن بالخبز العربي Male_b10
الاوسمة : اصابع مسخن بالخبز العربي 15891516
وسام : اصابع مسخن بالخبز العربي Active10
المزاج : اصابع مسخن بالخبز العربي 1410
السٌّمعَة : 262
نقاط العضو/ة : 618443
تاريخ التسجيل : 12/03/2008

اصابع مسخن بالخبز العربي Empty
مُساهمةموضوع: اصابع مسخن بالخبز العربي   اصابع مسخن بالخبز العربي Icon_minitimeالسبت يوليو 11, 2009 11:39 pm

اصابع مسخن بالخبز العربي Fingers_150
المقادير:
1 كيلو دجاج منزوع الجلد
4 ملاعق زيت الزيتون
1 ملعقه زيت نباتي
6 رؤوس بصل مقطع شرائح رفيعة
4 رغيف عربي على الصاج
5 ملعقة كبيرة سماق
1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة فلفل اسود
1/2 ملعقة صغيرة قرفه
1/2 ملعقة صغيرة بهار
قشر ليمونه واحدة
رشة جوزة الطيب
1/4 ملعقه شطه

الطريقة:
1- يسلق الدجاج مع القرفة والبهار وجوزة الطيب وقشر الليمون في 3 أكواب من الماء المغلي حتى ينضج.
2- يقلى البصل في الزيت حتى يذبل، يضاف السماق حتى يصبح لونه احمر.
3- يسحب الدجاج ويقطع الى شرائح صغيره ويضاف الى البصل ثم نضيف كوب من مرقة الدجاج الى الخليط ونرش الملح والفلفل والشطة ويترك حتى يتبخر المرق.
4- يقطع الخبز الى مربعات ويوضع مقدار ملعقة طعام من الدجاج في كل شريحة خبز وتلف على شكل اصابع.
5- تشوى في الفرن على درجة حرارة عالية حتى تقرمش
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الأمبراطور
عضو فضي
عضو فضي
الأمبراطور


ذكر
عدد الرسائل : 315
تاريخ الميلاد : 23/07/1998
العمر : 25
البلد : مملكة البحرين
العمل/الترفيه : *****
المزاج : *****
رقم العضوية : 1050
نشاط العضو : اصابع مسخن بالخبز العربي 111010
علم بلد : اصابع مسخن بالخبز العربي Male_b10
الاوسمة : اصابع مسخن بالخبز العربي Cp77
وسام : اصابع مسخن بالخبز العربي Member
المزاج : اصابع مسخن بالخبز العربي Mzboot11
السٌّمعَة : 101
نقاط العضو/ة : 557943
تاريخ التسجيل : 16/02/2009

اصابع مسخن بالخبز العربي Empty
مُساهمةموضوع: رد: اصابع مسخن بالخبز العربي   اصابع مسخن بالخبز العربي Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 28, 2009 11:57 pm

اصابع مسخن بالخبز العربي 246685
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اصابع مسخن بالخبز العربي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات عسل غزلان :: ~¤ô¦¦§¦¦ô¤~ منتدى حواء ~¤ô¦¦§¦¦ô¤~ :: مطبخ حواء-
انتقل الى: